DOPRAVA ZDARMA OD 1800,-

JAK POUŽÍVAT A NEPOUŽÍVAT SUCHÝ ŠAMPON

pece-o-vlasy

Pokud suchý šampon ve své rutině ještě nepoužíváte, jsme tu s výzvou: Rozhodně byste měli! Jeho použití je super všestranné, díky čemuž bude vaším nejlepším přítelem pro snadná rána, osvěžení vlasů po sundání kšiltovky nebo čepice, po tréninku
a hlavně prodloužení mycího cyklu. Ale abyste se ujistili, že suchý šampon je tím zázrakem, o kterém říkáme, že je, existuje několik ANO a NE, které vřele doporučujeme dodržovat.

SUCHÝ ŠAMPON – TOTO DĚLEJTE

1. Aplikujte do čistých vlasů: Je běžnou mylnou představou, že suchý šampon by měl být aplikován, jakmile jsou vlasy mastné, když ve skutečnosti nejlepším způsobem, jak prodloužit životnost čistých vlasů, je aplikovat suchý šampon, když jsou vlasy čisté. Takže doporučujeme, hlavně těm, kteří mají sklon k maštění vlasů, nanést suchý šampon na vlasy ihned po umytí (ať už si umýváte vlasy ráno nebo večer), jakmile vlasy uschnou. Suchému šamponu tak umožníte absorbovat přebytečnou mastnotu, kterou jste mohli vynechat při mytí šamponem a vlasy budou vypadat svěží. Jako bonus dokáže dodat objem a texturu.

2. Použijte správný suchý šampon pro váš odstín vlasů: Suché šampony jsou obvykle nabízeny pro tmavé a světlé odstíny vlasů (dostatečně jednoduché, ale zásadní pro dosažení nejlepších výsledků). Pokud máte například blond vlasy, suchý šampon vyrobený pro tmavší odstíny vám zabarví kadeře. Pokud máte tmavé vlasy, použití suchého šamponu pro blond vlasy povede k matným kořínkům a nežádoucímu bílému nádechu!

3. Používejte suchý šampon bez mastku: Suchý šampon s obsahem mastku může způsobovat svědění a vysušování pokožky. Existují tuny jednodušších a bezpečnějších přísad, které účinně pohlcují mastnotu. Zejména to bude obvykle nějaká forma škrobové přísady, jako je rýžový škrob, který se nachází v naší řadě QUICKIE.ME.

4. Produkt dobře vmasírujte: Chcete-li využít všech výhod suchého šamponu, je třeba jej jemně zapracovat do vlasů a pokožky hlavy. Při použití našeho světlého nebo tmavého spreje QUICKIE.ME doporučujeme lahvičku dobře protřepat, vlasy rozdělit a nastříkat ke kořínkům jemným pohybem. Poté produkt vmasírujte do vlasové pokožky, abyste získali zpět přirozený objem. Nakonec jemně vykartáčujte, abyste odstranili přebytečný produkt.

SUCHÝ ŠAMPON – TOTO NEDĚLEJTE 

1. Nestříkejte příliš mnoho produktu: Méně je více, pokud jde o suchý šampon. Víme, je to lákavé, ale přehánění vám může způsobit matné a zaprášené vlasy. Navíc je zatížíte a přijdete o objem. Doporučujeme začít nastříkáním „trochu“ a poté počkat několik minut, než se rozhodnete, zda potřebujete přidat trochu více.

2. Nestříkejte těsně k pokožce hlavy: Místo toho nastříkejte sprej 1-2 cm od kořínků. Tím se produkt rovnoměrně rozloží a zabrání se nežádoucím křídově bílým zbytkům.

3. Nepoužívejte produkt na celou hlavu: Opět platí, že méně je více! Namiřte produkt na horních pár centimetrů vlasů, což jsou části, kde se může hromadit nejvíce mastnoty.

4. Nepoužívejte suchý šampon každý den: Abychom to řekli na rovinu, nakonec si budete muset umýt vlasy! (Víme, nemůžeme to prostě prodloužit o další den?). Ale opravdu, suchý šampon dokáže s vašimi vlasy rutinní zázraky, ale nemůže nahradit nutnost pravidelného mytí. Buďte strategičtí a udělejte dobrý úsudek podle toho, jak se cítíte. Pokud se vaše vlasy začínají cítit příliš zatížené mastnotou, pravděpodobně by se měly pouze umýt.

Doufáme tedy, že tento příspěvek pomohl dekódovat svět suchého šamponu a trochu zjednodušil vaši vlasovou rutinu!

Tak zase příště..

Tým DESIGNME